Grups Alpha

EXPLORA EL PROPÒSIT DE LA VIDA I LA FE.

ALPHA és una oportunitat d’explorar el propòsit de la vida i la fe, i per a compartir els teus pensaments sobre allò que Déu és per a tu.

Gaudeix d´un pica-pica amb persones amb les teves mateixes inquietuds, parlem i compartim sense jutjar i en un entorn amigable.

ALPHA és una sèrie de sessions per explorar la fe cristiana. Cada setmana es tracta un tema diferent, i es plantegen preguntes sobre la vida i la fe, com ara:

  • Com aprofitar al màxim la resta de la
  • meva vida?
  • Qui és Jesús?
  • Què hi ha de Déu avui dia?

ALPHA dura 2 hores en un ambient relaxat, amistós i lliure –perfecte per a preguntar allò que sempre has volgut preguntar! Milions de persones arreu del món pensen que Alpha és una meravellosa introducció a la fe cristiana.

ALPHA comença amb un pica-pica. Després es fa una reflexió sobre el tema corresponent i tot seguit hi ha un temps per a preguntar i per a compartir les opinions i pensaments de cadascú. Està dissenyat per a generar converses; sense judicis, sense obligacions, sense pressions.

LLOC : AVINGUDA BÉJAR 2 9 9 , TERRASSA

INICI : 1 6 DE SETEMBRE DE 19:00 A 21:00.

Per a més informació, truca’ns al 937.881.661 o envia’ns un correu a info@unida.es

Estarem encantats d’ajudar-te!

I si tens alguna intolerància o al·lèrgia alimentària, avisa’ns i ho tindrem en compte!

Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport