Andreu Dionís: “Jesús ens convida a deixar la negació”

Andreu Dionís: “Jesús ens convida a deixar la negació”

“La vida és plena de decisions. La primera que ens posa en el camí de la maduresa és acceptar la realitat. L’ésser humà tendeix a negar-la. Tenim el mecanisme d’amagar-nos i la culpa sempre és de l’altre”.
Déu vol que admetem que necessitem ajuda. Jesús ens convida a deixar la negació. Tots som disfuncionals. Vivim en un planeta corromput, caigut. Allò que tractem d’amagar concentra la nostra energia, però acaba aflorant. Els meus secrets m’emmalalteixen. Amb l’acceptació puc iniciar el procés de canvi.


El meu orgull i les meves pors m’impedeixen avançar. He de demanar ajut humilment. Si Déu pot ressuscitar un mort, potser pot sanar un dolor emocional, guarir pors, ajudar-te a
gestionar situacions complicades. El que ens convida a demanar ajut és Déu perquè no posem la confiança en nosaltres mateixos.
He d’acceptar humilment l’ajut dels altres. Si volem ser guarits necessitem compartir els uns amb els altres. Cal vèncer la por a la reacció dels demés, a les pròpies emocions i als dubtes de ser sincer. L’acceptació és l’inici de tot canvi.”
Andreu Dionís
Predicació del 2 d’octubre de 2011

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *