Andreu Dionís: “Jesús ens convida a deixar la negació”

Andreu Dionís: “Jesús ens convida a deixar la negació”

“La vida és plena de decisions. La primera que ens posa en el camí de la maduresa és acceptar la realitat. L’ésser humà tendeix a negar-la. Tenim el mecanisme d’amagar-nos i la culpa sempre és de l’altre”.
Déu vol que admetem que necessitem ajuda. Jesús ens convida a deixar la negació. Tots som disfuncionals. Vivim en un planeta corromput, caigut. Allò que tractem d’amagar concentra la nostra energia, però acaba aflorant. Els meus secrets m’emmalalteixen. Amb l’acceptació puc iniciar el procés de canvi.


El meu orgull i les meves pors m’impedeixen avançar. He de demanar ajut humilment. Si Déu pot ressuscitar un mort, potser pot sanar un dolor emocional, guarir pors, ajudar-te a
gestionar situacions complicades. El que ens convida a demanar ajut és Déu perquè no posem la confiança en nosaltres mateixos.
He d’acceptar humilment l’ajut dels altres. Si volem ser guarits necessitem compartir els uns amb els altres. Cal vèncer la por a la reacció dels demés, a les pròpies emocions i als dubtes de ser sincer. L’acceptació és l’inici de tot canvi.”
Andreu Dionís
Predicació del 2 d’octubre de 2011

Comparteix
Comenta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *


Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport