Bobby Lewis Ensemble

Imatges cedides per "Lincoln Center for the Performing Arts, Inc., New York"


El passat 18 de novembre, The Bobby Lewis Ensemble va celebrar el seu 20è aniversari amb un concert a l’Aaron Center Hall de Nova York. Han actuat al Lincoln Center i al Madison Square Garden i novament estaran amb nosaltres el proper 24 de març de 2018, i a iniciativa de l’Església Unida de Terrassa, gaudirem d’un extraordinari concert emmarcat en el 37è. Festival de Jazz de Terrassa Lloc: Centre Cultural de Terrassa. 21h.
La nostra ciutat ha tingut el privilegi d’escoltar-los diversos anys:
L’any 2006 un memorable concert a l’aire lliure a la Plaça Vella amb 50 participants dalt d’un escenari, on van brillar i van fer vibrar als 1.000 espectadors que de forma espontània es van trobar amb un concert gòspel no previst, amb una força i qualitat artística, sensibilitat i espiritualitat que no va deixar ningú indiferent.
Posteriorment, 3 estius consecutius formant part del Programa de Festa Major de Terrassa, i al temps fent gira artística per Catalunya i altres ciutats de l’Estat espanyol.
 
 
Nascut a Manhattan, el pastor Bobby Lewis és més musical que la majoria dels pastors. De fet, el grup en els seus inicis va donar suport a Barbra Streisand a Madison Square Garden amb gran ressò als mitjans de comunicació.
És un pilar de la seva comunitat a Harlem, però els que canten i treballen amb ell diuen que la seva humilitat és més gran que el seu talent i que Lewis és només una persona honesta i genuïna que fa molt bona música i l’envolta un soroll alegre al temps que és un gran líder.

Imatges cedides per "Lincoln Center for the Performing Arts, Inc., New York"


Originalment, havia esperat fer-ho a Broadway, i va actuar en creuers a la dècada de 1990. Però fa 20 anys, va trobar la seva vocació com a pastor de l’església i com a director del cor i com no de l’Ensemble.
El seu grup està establert a New Light Baptist Church, a Harlem, ara bé el seu missatge i la seva música el posen al servei dels altres i aquest és el motiu de les seves habituals gires al nostre país.
Gòspel, jazz, excel.lència, passió, i molt bona música per engrandir el programa artístic amb que cada any ens regala l’arrelat i fantàstic Festival de Jazz de Terrassa.

Comparteix
Comenta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *


Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport