Déu ens ha rescatat perquè proclamem la seva llibertat

Déu ens ha rescatat perquè proclamem la seva llibertat


“…heu estat cridats a la llibertat”
Gàlates 5:13
“Què ens fa esclaus? Què ens pesa? El pecat no confessat, el buit, sentiments d’inferioritat, el rebuig? Recordem l’amor incondicional de Déu, amb el preu que va pagar.Tots ens hem sentit ferits per les paraules, però també tenen poder restaurador. Un missatge negatiu de les persones més properes creen un lema negatiu de per vida, amb angoixa i por.
Cal valors i normes. Déu ens ha creat i podem créixer en ell i amb ell. Hem de deixar que Déu faci; el nostre manual és la Bíblia. Al llarg de la història es confirma l’amor infinit de Déu als seus fills. Ens estima i ens accepta; ens ha creat i ha posat el seu Esperit en nosaltres. Ens regala amor i misericòrdia, ens dóna una nova identitat, com quan Saulo es va convertir en Pau.
Déu és l’autor de la vida. Ens acepta tant si nosaltres ho fem amb ell o no. És la llibertat a través del nostre pensament. Déu ens ha rescatat perquè proclamem la seva llibertat”

Predicació del 26 de febrer.

Yolanda Santolaria

Comparteix
Comenta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport