Déu sempre ens sorprèn

Déu sempre ens sorprèn

Una de les coses que he après des de ben petita, a casa amb els pares, és que Déu sempre ens sorprèn més del que nosaltres podem imaginar.

Un caràcter positiu

És cert que per genètica tinc un caràcter positiu i sempre puc veure la part bona de les circumstàncies o situacions de la vida, malgrat viure en un món que es desintegra en la seva maldat, en el seu dolor i en el seu propi pecat.

No és que no vegi la realitat de la vida, sinó que penso veritablement que Déu continua tenint un propòsit d’amor per a aquells que el busquen i benedicció a través d’aquells que el lloen.

És per això que la majoria dels dies em llevo pensant en com Déu em sorprendrà avui, i francament mai ha deixat de fer-ho.

Dues situacions ben diferents que m’han passat en aquests últims dies.

Un temps de refrigeri espiritual

Una ha estat un temps de refrigeri espiritual i de descans en un hotel de la costa, preparat per un programa missioner amb molta estima i detalls on el que més m’ha sorprès és precisament l’estima que ens mostraven les persones que ho havien preparat.

Sovint una de les maneres que Déu té per sorprendre’ns és a través de  persones que ens mostren una estima que només es pot transmetre amb l’amor que ens dona el Senyor.

Reflexió des de Lviv

L’altra ha estat justament una breu reflexió que va fer el director del Seminari Baptista de Lviv enmig d’una reunió amb líders de tot Europa. Va dir que estan envoltats del mal, però també estan convençuts de la pau que només Crist pot donar. 

Enmig de la guerra, la seva serenor i confiança en el Senyor em van recordar que només Déu és capaç de sorprendre’ns d’aquesta manera en qualsevol circumstància de la vida.

Potser penses que són realitats molt senzilles, però per mi són les que realment compten!

T’animo a deixar-te sorprendre per l’Etern.

Comentaris