Gràcies, Pare, per la meva família

Gràcies, Pare, per la meva família

Gràcies, Pare, per aquest temps de descans i de vacances. I gràcies perquè em permets gaudir d’aquest temps amb la meva família.

Gràcies, Pare

Avui et vull agrair tota la gent que has posat al meu voltant. Gràcies per la família en la fe, gràcies per la família que he escollit —els amics— i gràcies també per la família on tu vas triar que nasqués.

Li dic la meva família perquè, encara que sé que no em pertany, sí que sento que jo hi pertanyo. Gràcies perquè m’has posat a persones al voltant que m’ajuden a definir qui sóc i que m’ajuden a entendre d’on vinc.

Gràcies per cadascuna d’elles, per les del cercle més proper i per la família extensa, pel paper que, en major o menor mesura, juguen a la meva vida.

Gràcies, Pare, per com tu em prepares per a la vida a través de les relacions amb els meus familiars.

Ajuda’m, Pare

Et demano que tu m’ajudis a intentar entendre aquestes persones, a ser sensible a les seves càrregues i als seus problemes i a no carregar-les jo amb les meves expectatives.

Ajuda’m a veure-les com són realment i a estimar-les per això.

Ajuda’m a estimar-les com tu vols que ho faci, amb un amor incondicional, però ajuda’m també a establir límits.

Ajuda’m a tenir paciència durant aquests dies de vacances i de més convivència. Gràcies per l’oportunitat de passar aquest temps junts, i et demano que sigui de creixement individual i conjunt per a tota la família.

La millor família que podria tenir

Gràcies per com tu em mostres el teu amor a través de la meva família, i gràcies perquè has escollit amb cura a les millors persones que podries haver posat al meu voltant.

Comparteix
Comenta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *


Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport