La felicitat la dóna seguir confiant en el Senyor, passi el que passi

La felicitat la dóna seguir  confiant en el Senyor, passi el que passi

“...yo sé que mi Redentor vive” Job 19:25

Quants tenim alguna ferida física? O emocional? Ens sentim sols, menyspreats? Quants una ferida relacional? I una d’espiritual perquè ens sentiu allunyats de Déu? Tots ens sentim ferits en algun moment. Hi ha un antídot infalible: adorar el Senyor, no deixis de fer-ho.

Job era la millor persona i la més rica del seu temps. Estimava Déu, estava casat, tenia 10 fills i molts servents. En un dia, perd tota la seva riquesa, propietats i moren tots els seus fills. I la seva reacció en la ferida i el dolor és adorar Déu. En pocs dies, agafa una malaltia dolorosa. La seva dona no l’entén, però ell respon que si accepta el bé de Déu també ha d’acceptar el mal. Ho perd tot, però Job ens ensenya a adorar Déu enmig del dolor i el patiment.

Què fa Job? Parlar clarament amb Déu: és molt conscient de la situació. No la troba justa ni li agrada. Però a vegades, callem i, al final, explotem i entrem en ferides amb els demés i amb Déu. La felicitat la dóna seguir confiant en el Senyor passi el que passi. Lamentar-se no canvia res. Només Déu coneix el teu patiment. Demana-li força i saviesa a Déu per seguir vivint; el dolor pot ser massa gran, però pensem en Job. El dolor ens iguala a tots, tots volem evitar-lo i si tries un remei equivocat, pot ser més fort. No passis el dolor sol.

Predicació del 12 de maig Ruth Giordano 

Comentaris