La nostra fe té límits, però el poder de Déu és ilimitat

La nostra fe té límits, però el   poder de Déu és ilimitat

“… pero sin fe es imposible agradar a Dios”
Hebreos 11:6
Aquells que ens diem seguidors de Crist cal que posem en pràctica  la Paraula; si no, perd eficàcia. Què és la fe? Però fe a qui i per què? Hebreus ens parla de quatre coses bàsiques relacionades amb la fe:
1-La fe és creure en allò invisible: l’objecte de la nostra fe és el Déu que ha creat l’Univers, que existeix abans d’aquest món. El text bíblic no intenta mai explicar l’existència de Déu. Aquesta fe només és possible com a resposta a la fidelitat i l’amor de Jesucrist. Per la fe entenem que l’Esperit Sant obra en les nostres vides.
2-La fe és obediència: molts van obeir convençuts del poder de Déu (Abraham, Isaac, Jacob, Josep, Abel,…) La nostra fe té límits, però el poder de Déu és ilimitat. Molts van morir com a forasters, però la fe implica acceptar allò que ens toca viure i recordar que som peregrins.
3-La fe és viure allò impossible: aquests personatges van viure experiències que creien impossibles. El nostre Déu segueix tenint la mateixa capacitat de fer-les avui; el problema, sovint, som els cristians, que ens fa por arriscar-nos i preferim passar desapercebuts.
4-La fe és experimentar fracàs i dolor: no estem cridats a viure entristits, però hem de saber que el dia a dia té de tot. Però en el Senyor, el fracàs i el dolor d’avui, és una victoria per demà.

Predicació del 15 de juliol
Ruth Giordano

 

Comparteix
Comenta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *


Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport