La relació amb Jesucrist requereix temps i esforç

La relació amb Jesucrist requereix temps i esforç

“por tanto, es necesario que con más diligencia atendamos a las cosas que hemos oído, no sea  que nos deslicemos”

Hebreos 2:1

Hebreus 2:1-4 ens explica com posar en pràctica les veritats que ja hem entès. Es tracta d’una advertència contra la negligència. L’autor utilitza l’expressió “anar a la deriva” en el sentit de permetre que alguna cosa ens allunyi d’un objectiu. La causa d’anar a la deriva és la negligència. El problema no és el rebuig, sinó la indiferència dels cristians.

La negligència prové de la falta d’atenció al propòsit de Déu, de no enfocar-se en el Crist. Sabem que anem a la deriva quan ens despreocupem de la nostra relació amb Jesús i quan no apliquem la nostra fe a la nostra vida. La conseqüència és el càstig. No vol dir que els cristians puguem perdre la salvació, però sí que és una advertència al perill que existeix d’allunyar-se del Crist, perquè es pot arribar a un punt en què se’ns pugui oblidar o, fins i tot, renegar. Déu ens estima, però nosaltres hem d’acceptar aquest amor.
Per evitar anar a la deriva cal que ens prenguem seriosament la nostra relació amb Jesucrist. Aquesta relació requereix temps i esforç, requereix comunicar-nos amb ell, dir-li com l’estimem i què pensem, aplicar la nostra fe a la vida i compartir-ho amb els altres.”

Predicació del 13 de maig
Oriol Solé

Comparteix
Comenta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *


Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport