La Fundació Goel: Què fem?

La Fundació Goel: Què fem?

goel.png

La Fundació Goel va ser creada per al desenvolupament dels projectes socials de l’Església Unida de Terrassa.

 1. ATENCIÓ SOCIAL A PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL
  PROJECTE MEFI-BOSET
  Objectiu: l’atenció en el lleure a les persones amb discapacitat i el suport social a les famílies.
  Funcionament: el projecte funciona des de l’any 1996 a Barcelona i des del 2010 a Terrassa
  Equip: l’equip està format per un grup de voluntaris que dediquen part del seu temps i capacitats a aquest projecte de manera compromesa. El projecte també contempla la formació continuada dels voluntaris per a capacitar-los per a una millor actuació. Si vols ser voluntari del projecte, contacta amb nosaltres.

  Activitats:
  ● Grup de trobada per a persones adultes a Barcelona. El grup es troba l’últim dissabte de cada mes d’11 a 18 h. Realitzem activitats de lleure molt diverses (sortides, esport, cinema, …) dinem junts i gaudim d’un temps divertit entre amics.
  ● Grup de lleure a Terrassa. Els dimecres a la tarda, de 16.30 a 19.30 h realitzem activitats de lleure per a infants i joves. Els grup de trobada ofereix un espai on poder gaudir d’un temps d’oci i relació, alhora que possibilita un temps lliure a pares i cuidadors. Les activitats es desenvolupen a la seu de l’entitat.
  ● Els Serveis de respir. De manera regular fem sortides d’un cap de setmana a l’Ametlla del Vallès per tal de donar a les famílies un temps de respir.
  ● Trobada de famílies. Un cap de setmana a l’any fem una sortida de famílies en un hotel on, de manera molt relaxada, facilitem la relació entre famílies, el descans i l’oci.
  ● Atenció social a famílies. La treballadora social atén a les famílies que ho sol·liciten per tal de donar informació de recursos, conselleria o atendre altres necessitats.
  Més informació: si desitja rebre més informació sobre qualsevol de les activitats, pot sol·licitar-ho a social@unida.es / 650 155 107.
 2. ATENCIÓ SOCIAL INDIVIDUAL I FAMILIAR
  La treballadora social de l’església ofereix atenció social a totes aquelles persones que ho necessiten.
  Equip: l’acollida la realitza la treballadora social, però a més comptem amb el suport d’especialistes en conselleria i pastoral.
  Activitat: l’horari de permanencia a l’església és dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 h.

Si vol més informació o per contactar, faci clic aquí per enviar un correu o utilitzi els telèfons:

650 155 107  / 93 780 76 14

Lloc Web de la fundació: www.fundaciogoel.es

Comparteix
Comenta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *