Que fem? La Fundació Goel

Que fem? La Fundació Goel

goel.png

La Fundació Goel va ser creada per al desenvolupament dels projectes socials de l’Església Unida de Terrassa.
1. ATENCIÓ SOCIAL A PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL
PROJECTE MEFI-BOSET
Objectiu: l’atenció en el lleure a les persones amb discapacitat i el suport social a les famílies.
Funcionament: el projecte funciona des de l’any 1996 a Barcelona i des del 2010 a Terrassa
Equip: l’equip està format per un grup de voluntaris que dediquen part del seu temps i capacitats a aquest projecte de manera compromesa. El projecte també contempla la formació continuada dels voluntaris per a capacitar-los per a una millor actuació. Si vols ser voluntari del projecte, contacta amb nosaltres.

Activitats:
● Grup de trobada per a persones adultes a Barcelona. El grup es troba l’últim dissabte de cada mes d’11 a 18 h. Realitzem activitats de lleure molt diverses (sortides, esport, cinema, …) dinem junts i gaudim d’un temps divertit entre amics.
● Grup de lleure a Terrassa. Els dimecres a la tarda, de 16.30 a 19.30 h realitzem activitats de lleure per a infants i joves. Els grup de trobada ofereix un espai on poder gaudir d’un temps d’oci i relació, alhora que possibilita un temps lliure a pares i cuidadors. Les activitats es desenvolupen a la seu de l’entitat.
● Els Serveis de respir. De manera regular fem sortides d’un cap de setmana a l’Ametlla del Vallès per tal de donar a les famílies un temps de respir.
● Trobada de famílies. Un cap de setmana a l’any fem una sortida de famílies en un hotel on, de manera molt relaxada, facilitem la relació entre famílies, el descans i l’oci.
● Atenció social a famílies. La treballadora social atén a les famílies que ho sol·liciten per tal de donar informació de recursos, conselleria o atendre altres necessitats.
Més informació: si desitja rebre més informació sobre qualsevol de les activitats, pot sol·licitar-ho a social@unida.es / 650 155 107.
2. ATENCIÓ SOCIAL INDIVIDUAL I FAMILIAR
La treballadora social de l’església ofereix atenció social a totes aquelles persones que ho necessiten.
Equip: l’acollida la realitza la treballadora social, però a més comptem amb el suport d’especialistes en conselleria i pastoral.
Activitat: l’horari de permanencia a l’església és dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 h.

Si vol més informació o per contactar, faci clic aquí per enviar un correu o utilitzi els telèfons:

650 155 107  / 93 780 76 14)

 

Comparteix
Comenta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport