CRISI ESPIRITUAL – Andreu Dionís

“Jesús era una persona poc religiosa però molt espiritual”

Andreu Dionís

Pastor de vocació i de formació, porta gairebé tres dècades liderant l’Església Evangèlica Unida de Terrassa. Llicenciat en Filosofia i en Teologia, està casat amb la Ruth i té dos fills bessons, la Lydia i el Daniel. Si el busqueu, això sí, aneu a la muntanya o proposeu-li una pel·lícula de Leslie Nielsen. Dionís té clar que l’espiritualitat és un element de transformació externa i interna. Confiança, pregària, meditació, comunió amb els demés i servei. Tot plegat formaria part de la definició que Dionís faria del concepte espiritualitat en un hipotètic diccionari. L’estima, ens diu Dionís, és l’espiritualitat que va conrear Jesús, i ho diu mentre mira de reüll una fotografia, discreta, que presideix el seu despatx on hi ha el premi Nobel de la Pau, Jimmy Carter, el primer president dels Estats Units a trepitjar sòl terrassenc quan va inaugurar l’actual edifici de la Unida. Aquest pastor amant també de la bateria i, siguem sincers, de les patates fregides, defuig una idea de religió com quelcom abstracte. Insisteix en la vida de Jesús com a model d’espiritualitat, que comença amb la seva confiança en Déu i continua amb la relació amb la gent i la transformació de realitats complexes. Tot un repte.

Comparteix
Comenta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport