Ser íntegre és apostar per la veritat

Ser íntegre és apostar per la veritat

“al Señor le repugnan los malvados, pero a los buenos les brinda su confianza”
Proverbis 3:32

La segona major preocupació dels espanyols ja és la corrupció. Des del Gènesi, l’ésser humà experimenta el pecat. El cor de l’home és el mateix i és l’oportunitat la que marca la diferència. Però és cert que hi ha un clam perquè hi hagi gent íntegra. Jesús ens recorda que estem en procés. Tot reconeixent que no som perfectes i que és un itinerari en el que podem marcar diferències.

Per què val la pena la integritat? Vivim moments durs, però la integritat guanya pes perquè satisfà Déu. La Paraula ens ensenya que Déu ha volgut apostar per la veritat absoluta. La integritat afecta els altres, marca diferències en la nostra cultura i societat. És una benedicció haver tingut al nostre voltant pares íntegres. També a aquells amb qui treballem i convivim. Si sóc capaç de generar confiança, la relació amb els demés serà positiva.

Com viure en integritat? Vol dir apostar per la veritat. Romandre i apostar per la veritat és seguir guanyant llibertat en la nostra vida. Cal viure la veritat amb amor, i amor amb veritat. Treballar amb certs valors incomoda. El problema no és equivocar-nos, és voler romandre de forma permanent en l’error. Una vida íntegra és una crida a una vida neta, que contrasta.

Què puc fer? Tria la clase correcta d’amics, valora més la integritat que la imatge i vigila com alimentes la teva ment.

Predicació del 10 de març
Andreu Dionís

Comparteix
Comenta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *


Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport