Val la pena viure amb la mirada posada en el Crist ressuscitat

Val la pena viure amb la mirada posada en el Crist ressuscitat

prosigo a la meta, al premio del supremo llamamiento en Cristo Jesús
Filipenses 3:14
Hi ha un home marcat pel seu passat: Pau. Una tercera part del Nou Testament és seva, però abans de ser creient va ser el responsable de l’assassinat de molts cristians. No li va importar separar famílies, empresonar i ordenar que matessin a gent.
Quan es va convertir, li va costar trobar acceptació dels demés. Complicat, però no impossible. Pau ens exemplifica la vida com una cursa de fons plena d’obstacles que ens poden dificultar arribar a la meta. Un d’ells té a veure amb fets del passat encara molt presents a la nostra memòria. Si no ets capaç de superar allò que et bloqueja, t’impedeix seguir el camí.
Què va fer Pau i què podem fer nosaltres?:
1-Identificar allò que ens té atrapats en el passat. Tots sabem allò nostre, ningú no ens ho dirà. No serveix de res pensar què hauria passat si… Cal acció, moviment.
2-Afrontar. Puc tenir èxit o no, però continuo.
3-Resoldre. De res serveix lamentar-se.
El regal de la salvació el tens quan decideixes caminar amb Crist. El nostre propòsit és lluitar per una vida veritable. Val la pena viure amb la mirada posada en el Crist ressuscitat.

Predicació del 25 de març
Oriol Solé 

Comparteix
Comenta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *


Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport