Som una comunitat de 250 membres amb un eix comú, Jesús. Una comunitat tant gran necessita d’equips que s’encarreguin de diversos camps d’administració. Com també d’un equip pastoral que la dirigeixi.
[accordions][accordion title=”Assemblea”]
Tots els membres de l’Església, amb el dret, i també cert grau d’obligació és clar, a participar de totes les activitats vinculades a la comunitat. Són, doncs, totes les persones que compartim, vivim i portem endavant un projecte comú i una forma d’entendre la vida amb dos objectius principals: viure amb els principis ètics que Jesús ens va ensenyar i compartir el missatge d’esperança que ens va transmetre.
[/accordion][accordion title=”Consell”]
En el dia a dia, coordinar les opinions de 250 persones (totes les que formen la comunitat) és més que complicat, pel que unes quantes d’elles (solen ser 15) ens representen a tots, d’una forma plural. El consell, a través de votació, pren algunes decisions que els presenta l’equip pastoral i, a la inversa, també  serveix per posar al damunt de la taula aspectes del dia a dia que es creu necessari debatre.
[/accordion][accordion title=”Equip pastoral”]
A l’Església Unida el pastor és el principal responsable i representant, ajudat en aquest cas per un equip de persones a l’hora de mantenir un contacte fluid amb tots els membres, d’escoltar-los i d’ajudar-los. L’equip, doncs, està a disposició de qualsevol persona que necessiti orientació, ajut o consell.
[/accordion][accordion title=”Equip ministerial”]
Un equip de set persones coordina les diferents àrees de treball que desenvolupa l’Església. Cada àrea, però, està integrada per un ampli ventall de voluntaris que treballen, aporten la seva experiència i les seves ganes de servir i ajudar els demés. L’equip ministerial es reuneix periòdicament per posar en comú allò que té a veure amb cadascuna de les àrees. Per qualsevol dubte, pregunta o suggeriment, pots contactar amb aquests set responsables.
[/accordion][accordion title=”Comunitat”]
Conviure. Potser és l’exercici més complicat entre persones. I és per això que comptem amb un ministeri que promou les relacions amb activtats socials, com dinars o sortides, o amb els que anomenem els grups de creixement, uns punts de trobada, que anem fent en diferents cases i sovint acompanyats d’una recomfortant tassa de cafè, que ens serveixen per conèixe’ns millor i per compartir sentiments, dubtes i formes d’entendre la Bíblia. I tot, sense oblidar aquelles persones que estan passant per situacions complicades, ja sigui perquè són grans i no poden sortir de casa o perquè estan malaltes. En aquest cas, promovem grups de visitació per petar una estona la xerrada o fins i tot per ajudar en algunes tasques del dia a dia.
[/accordion][accordion title=”Evangelització”]
Volem compartir amb tothom el missatge d’esperança, el que Déu ens va deixar.I ho fem amb algunes activitats, però també durant el nostre dia a dia, parlant amb amics i veïns. Cada diumenge, el nostre culte setmanal representa una porta oberta al món, a tothom qui ens vulgui escoltar. A l’àrea d’evangelització hi ha molta feina al darrere, però tot es resumeix en el fet que algú, amb respecte i interès, tingui ganes d’escoltar. I en que nosaltres, estiguem allà.
[/accordion][accordion title=”Adoració”]
La comunitat existeix per transmetre el missatge de Déu als demés, però també per reconèixer directament la seva influència en les nostres vides. Com ho fem? A través de la lloança i l’adoració, començant per la forma com ens dirigim a Déu, a través de l’oració, fins a aquelles cançons i himnes que cantem. L’adoració, pels cristians, és tota una filosofia de vida, una forma global d’entendre la nostra relació amb Déu, no centrada només en un parell d’hores els diumenges al matí, sinó en tots els moments de la nostra vida.
[/accordion][accordion title=”Educació”]
La comunitat existeix per transmetre el missatge de Déu als demés, però també per reconèixer directament la seva influència en les nostres vides. Com ho fem? A través de la lloança i l’adoració, començant per la forma com ens dirigim a Déu, a través de l’oració, fins a aquelles cançons i himnes que cantem. L’adoració, pels cristians, és tota una filosofia de vida, una forma global d’entendre la nostra relació amb Déu, no centrada només en un parell d’hores els diumenges al matí, sinó en tots els moments de la nostra vida.
[/accordion][accordion title=”Ministeris”]
Un veritable calaix de sastre, que recull diverses actuacions vinculades a l’acció social, la vessant artística (música i teatre), el treball amb les dones i la familia. Com a comunitat, les nostres inquietuds passen per estar alerta davant aquelles necessitats socials dels que ens envolten, però també ens interessa aprofitar les habilitats artístiques d’alguns dels nostres membres, així com treballar amb les dones i amb les noves realitats familiars que ens estem trobant en la nostra societat.
[/accordion][accordion title=”Joves”]
Ser jove, és complicat. Ser jove i cristià, ho és encara més. L’Església treballa per ser un punt de trobada per a ells, per oferir-los una guia a través de la nostra relació amb Déu i, també, per donar-los suport i fins i tot oferir activitats d’oci alternatiu al consumista i centrat en valors individualistes que sovint s’allunyen dels que considerem bàsics per al creixement dels futurs adults.
[/accordion][accordion title=”Administració”]
Una comunitat de 250 persones és complexa i necessita estar ben organitzada. La gestió econòmica, la infraestructura, les tasques a fer, la neteja, el correu, la comunicació interna i externa, l’economia. Tot això, passa per l’àrea d’administració, centrada sempre en tenir en compte els mateixos valors cristians que Déu també ens va ensenyar a l’hora d’organitzar-nos.
[/accordion][/accordions]