Benvingut a l’Església UNIDA

Estem encantats que estiguis explorant què significa formar part de la UNIDA. Et convidem a omplir la nostra targeta de connexió digital si vols que un dels nostres líders t'ajudi a descobrir el teu següent pas. També pots seguir desplaçant-te per veure més maneres d'implicar-te!

Coneix-nos

Visita'ns

Estimem Déu i estimem les persones

L'església UNIDA de Terrassa va néixer amb el somni de joves de la provìncia de Barcelona. Déu els va donar  el somni d'unificar i crear una església per a persones de l’Església Evangélica Bautista Ebenezer i d’altres esglésies  de Terrassa a qui els interessava tenir un projecte d’Església  comú i unit.

Gairebé 100 anys de presència a la ciutat de Terrassa, +100 grups reduïts, moltes persones batejades i innombrables vides canviades després, encara estem veient miracles. 

Vine a veure què està fent Déu a la UNIDA!

Andreu Dionís & Ruth Giordano, Equip Pastoral

L'equip pastoral de la unida és format per un pastor principal i una pastora auxiliar. Junts col·laboren responsabilitzant-se de les funcions de supervisó global de l'Església.

Com a església Unida enfrontem nous reptes, aquest any. Déu ens continua cridant a participar en la seva missió, a ser instrument del seu Regne, de la seva esperança en temps obscurs. 

Andreu Dionís, Pastor
Sobre l'equip pastoral

Visita’ns

Ets més que benvingut. Et volem aquí!

L'església UNIDA és una família, un lloc que pots anomenar casa. És on pots trobar esperança, i propòsit. Amb els anys, aquesta família ha anat creixent i ha canviat, però una cosa sempre es mantindrà igual: el nostre amor per Jesús i per l'altre. Independentment del lloc on et trobis en el teu viatge, pots estar segur que ets més que benvingut a la UNIDA: et volem aqui.

A la UNIDA li importa

Independentment de les lluites que et trobis a la vida, volem que sàpigues que no les has de superar sol. Tenim programes de suport i ministeris que ofereixen esperança, i ajuda per guiar-te en moments difícils i connectar-te amb altres persones que comparteixen un viatge similar.

On estem

L'Església UNIDA està ubicada a l'Avinguda de Béjar 299, de Terrassa. 

Encara no estàs segur? Consulta'ns a les xarxes socials

Mira sermons a YouTube, uneix-te a la conversa a Twitter o simplement fes una ullada al que està passant a través d'Instagram i Facebook.

Connecta’t

L'església no és un esdeveniment al qual assistir, és un lloc a pertànyer.

Déu ens va fer per estar en comunitat amb la gent. Ens necessitem els uns als altres, perquè podem fer més, ser més i suportar més quan estem caminant per la vida junts. Els grups reduïts a l’Església UNIDA són llocs per construir relacions autèntiques amb persones que et donaran suport i t’estimaran, passi el que passi.

Grups reduïts

Grups reduïts

Independentment de la teva edat o etapa de la teva vida, hi ha un grup per a tu: homes, dones, parelles, solters i molt més!

Veure més
Ministeris

Ministeris

Hi ha més de 20 ministeris dirigits per la gent de la UNIDA. Connecta't i uneix-te als altres per ser les mans i els peus de Jesús.

Veure més
Joves i nens

Joves i nens

Els nostres ministeris de la UNIDA, per a nens, adolescents de secundària, joves de bachillerato i d'universitat connecten els joves i els nens amb Déu i els altres alhora que els ajuden a viure una vida amb propòsits.

Veure més
Calendari d'esdeveniments

Calendari d'esdeveniments

Sempre passa alguna cosa interessant a les nostres instal·lacions! Consulta el calendari per veure què passa.

Veure més

Fes la diferència

La nostra fe és més que una idea.

La nostra fe en qui és Jesús hauria d'afectar els nostres pensaments, sentiments i accions. Expressem l'amor de Déu pels altres satisfent no només les seves necessitats espirituals, sinó també les seves físiques. En un món ple de pobresa, racisme, buit espiritual, malalties i desastres naturals, tenim l'oportunitat d'arribar i marcar la diferència en la vida dels altres. Això pot ser al teu barri, a la teva ciutat o arreu del món!

Servint

Servint

Tens alguna cosa a oferir a l'església que ningú més ho fa. Déu t'ha donat quelcom únic i volem ajudar-te a esbrinar com utilitzar aquest do en una àrea del ministeri basat en teus dons espirituals, en el teu cor, habilitats, personalitat i experiències.

Troba un ministeri
Vivint en missió

Vivint en missió

Com a família de l'església, tenim la missió d'expressar l'amor de Déu pels altres satisfent les seves necessitats físiques i espirituals. En un món ple de pobresa, racisme, buit espiritual, malalties i desastres naturals, tenim l'oportunitat d'arribar i donar un cop de mà. Això pot ser al teu barri, a la teva ciutat o arreu del món!

Les nostres missions