Estem aquí per a tu!

Independentment de les lluites, les dificultats que et trobis, volem que sàpigues que no has de superar-ho sol. Els nostres projectes i ministeris de suport ofereixen esperança, i ajuda  per a guiar-te en els temps difícils de la vida i connectar-te amb altres persones que comparteixen un viatge similar.

Els nostres ministeris d'atenció personal i social

Espai familiar

Espai familiar

L'Espai Familiar és una iniciativa destinada a ajudar famílies en situació de pobresa energètica, oferint-los accés a serveis com dutxes, rentadores, àrea de berenar i espai de deures per als nens.
Veure més
Recursos Tangibles

Recursos Tangibles

Des de l'educació i la formació teològica fins a l'orientació als serveis d'ocupació i socials de la ciutat, la UNIDA ofereix serveis especials a totes les ubicacions..
Veure més
Recursos de creixement

Recursos de creixement

Els recursos següents poden ser útils per a aquells que busquen el creixement personal i espiritual.
Veure més
Atenció a les famílies vulnerables

Atenció a les famílies vulnerables

Hi ha moltes maneres en què la UNIDA es preocupa per la nostra comunitat. Vine a visitar-nos un dia, omplint el formulari que hi ha a continuació, i t'indicarem la direcció correcta per rebre el suport que necessites!
Escola Bíblica Teològica

Escola Bíblica Teològica

Creiem que l'estudi de la teologia és un viatge de descobriment i creixement de tota la vida, i estem compromesos a caminar al teu costat mentre explores les veritats profundes de la fe cristiana.
Veure més