Soc nou aquí

L'església UNIDA és un lloc on pots esperar tenir una gran experiència els diumenges i opcions per a participar amb la comunitat durant tota la setmana.

Estem compromesos a crear un lloc on les persones pertanyin immediatament. Per tant, tant si ets nou a l'església com si has estat cristià tota la vida, volem crear un espai per a tu. Creiem que tothom hauria de seguir Jesús perquè aquesta és la decisió més gran que mai podríes prendre.

FAQ’s

On puc trobar l’Església UNIDA?

Per trobar l'Església UNIDA de Terrassa, només has de dirigir-te a l'Avinguda Béjar, 299. Trobaràs un mapa detallat a la nostra pàgina de contacte per ajudar-te a arribar-hi sense complicacions.

Un cop hi arribi, serà fàcil trobar l'edifici o la sala que estic buscant? On aparco?

Un cop hi arribi, serà fàcil trobar l'edifici o la sala que estic buscant? On aparco?

Un cop arribis a l'edifici de l'Església UNIDA de Terrassa, el nostre equip de serveis als convidats estarà encantat de rebre't. A través del servei d'acollida, t'oferirem una càlida benvinguda i t'ajudarem a trobar fàcilment la sala que necessitis, ja sigui per als teus fills petits o grans, o per trobar un lloc còmode per seure durant el servei.

A més, disposem d'aparcament gratuït a la zona propera a la nostra entrada, per la qual cosa no hauràs de preocupar-te per trobar un lloc on aparcar el teu vehicle. El nostre equip està aquí per fer que la teva visita a l'església sigui el més còmoda i agradable possible.

No coneixeré ningú. On m'asseuré?

No coneixeré ningú. On m'asseuré?

Entenem que pot ser intimidant arribar a una nova església i no conèixer a ningú. No et preocupis, estem aquí per ajudar-te a fer connexions significatives i a fer-te sentir com a casa.

Abans del servei, el nostre equip de serveis als convidats et donarà la benvinguda i et guiarà a la teva cadira. Si prefereixes conèixer algú abans d'arribar, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i farem tot el possible per connectar-te amb altres membres de la comunitat abans del servei. També pots concertar una visita per trobar-nos en persona i conèixer el nostre equip i membres de la congregació.

A l'Església UNIDA de Terrassa, som una comunitat acollidora i amigable, i esperem que trobis la teva experiència amb nosaltres significativa i edificant.

Tinc nens petits. Els vostres espais són per a famílies?

Tinc nens petits. Els vostres espais són per a famílies?

Sí! A l'Església UNIDA de Terrassa, ens encanta tenir nens petits a l'església i oferim una varietat d'espais i recursos per a les famílies. El nostre espai familiar és un espai còmode i acollidor per a les famílies amb nadons i nens petits. També disposem de cambiadors per a la comoditat de les famílies joves.

A més, oferim classes del diumenge al matí per a nens de diferents edats, anomenades UNIXICS i Escola Bíblica. Aquestes classes estan dissenyades per proporcionar una experiència educativa i significativa per als nens i estan liderades per membres de la nostra comunitat amb experiència en l'educació infantil i en l'educació en el lleure.

El nostre equip de serveis als convidats està a disposició per ajudar-te amb qualsevol necessitat especial que tinguis. Si tens preguntes o inquietuds addicionals, no dubtis a parlar amb un dels nostres representants d'acollida.

A l'Església UNIDA de Terrassa, volem que les famílies se sentin còmodes i ben rebudes a l'església, i esperem que trobis els nostres recursos i serveis útils i valuosos per a la teva família.

Quan són els vostres serveis?

Quan són els vostres serveis?

Ens reunim com a família de l'església per al nostre servei de culte els diumenges a les 11:00. A més a més, durant la setmana, oferim diverses reunions en grups reduïts per connectar amb altres membres de l'església i enriquir la teva vida espiritual. Si tens fills, les classes dels nostres ministeris infantils comencen immediatament després de la part de música del nostre servei de culte. Tots els segments del nostre servei estan dissenyats per ajudar-te a construir una base de fe i a créixer en la teva relació amb Jesús.

Esperem que aquesta informació sigui útil per a tu. Si necessites més detalls o tens preguntes addicionals, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de parlar amb tu.

Què m'he de posar?

Què m'he de posar?

No et preocupis pel que portar! A la nostra església, t'acollim tal com ets, independentment de la roba que portis. Podràs veure alguns membres de la congregació vestits amb roba més formal, però també trobaràs gent vestida de manera casual. En general, els diumenges al matí la gent sol portar roba casual. En resum, porta el que et faci sentir més còmode i gaudeix del servei sense preocupacions!

Parleu molt dels vostres ministeris. ¿Què és un ministeri?

En el context de l'església, un ministeri és una oportunitat per als membres de la congregació per servir i fer la diferència en el món que els envolta. Com a cristians, estem cridats a seguir l'exemple de Jesús i dedicar les nostres vides a servir als altres. El ministeri és una manera pràctica de fer-ho.

En quin idioma és el vostre servei (culte)?

En quin idioma és el vostre servei (culte)?

La UNIDA és una església bilingüe en català i castellà, on durant el culte s'alternen ambdós idiomes. A més, oferim serveis de traducció per a aquells que ho necessitin, ja sigui del català a l'anglès, o del català al castellà, o del castellà a l'anglès. Així, tots els diumenges es succeeixen ambdós idiomes, per tant, posem a la teva disposició la traducció si fa poc que vius aquí o si ets de visita.