La nostra comunitat

La nostra comunitat és un espai de trobada de gent diversa que comparteixen la fe en el Crist i el seguiment a la seva persona per créixer espiritualment en una relació personal i única amb Déu i poder gestionar tots els àmbits de les nostres vides amb responsabilitat i llibertat.  

Tenim eines com la formació, l´acompanyament i la pregària  orientats al creixement integral de les persones que es concreten en programes i trobades on fer noves amistats, crèixer en la fe i donar propòsit a les nostres vides. 

Som conscients que la gestió de parella, els fills, la discapacitat, els problemes econòmics,  entre molts d’altres , ens poden sobrepassar i generar crisis vitals importants que ens costa superar. 

 Som una comunitat que volem treballar amb tu  per supera-ho i generar una transformació positiva de la societat on vivim.

Vols conèixer més? Contacta amb nosaltres!

Avinguda de Béjar 299, 08226 Terrassa
937.881.661
Dill-Div: 9.00am - 19.00pm Diumenges: 10h - 13:30

Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport