Recursos Tangibles

Des de l'educació i la formació teològica fins a l'orientació als serveis d'ocupació i socials de la ciutat, la UNIDA ofereix serveis especials a totes les ubicacions..

El nostre equip

El nostre equip d'atenció especialitzat té una passió per a proporcionar solucions en temps de crisi i ajudar les persones a trobar solucions a llarg termini. Des de l'educació i la formació teològica fins a l'orientació als serveis d'ocupació i socials de la ciutat, adoptem un enfocament holístic per atendre les necessitats de les persones. Més que res, creem un entorn d'amor, compassió i esperança on les relacions autèntiques poden créixer i desenvolupar-se.

Demana pregària

Demana pregària

No estàs sol!

De vegades la vida és dura. Arriben les tempestes, amb vents de pèrdua de feina, accidents, malalties, o estrès financer. Alguns són previsibles; d'altres no tenen cap avís. Però quan arriben les tempestes, estem aquí per ajudar.

Parla amb l’equip pastoral

No saps per on començar?

No estàs segur de què necessites? Parla amb un pastor de la UNIDA per obtenir informació sobre els passos següents que et poden ser útils. També pots rebre referències per a un conseller autoritzat o una oració reconfortant. Estem aquí per ajudar-te.

Truca al +34 937 88 16 61 i demana parlar amb un pastor de 9:00h a 17:00h, de dilluns a divendres.

Parla amb l’equip pastoral