Projectes culturals i socials

Gràcies a un edifici polivalent amb un dels auditoris més grans del Vallès podem organitzar grans events com The Global Leadership Summit , una de les cimeres de lideratge mundials més importants que compartim amb més de 80 països.

Organitzem conferències d’actualitat, presentacions de llibres i exposicions vinculades amb els drets humans, l’ajut internacional i amb temes de transformació espiritual i social. Volem promoure i difondre els valors del Regne de Déu a la terra de Justícia, Pau i  Amor

La música forma una part molt important de la nostra comunitat i també organitzem molts concerts musicals  des del gospel, la música pop i de música clàssica.

Vols participar amb nosaltres?

Avinguda de Béjar 299, 08226 Terrassa
937.881.661
Dill-Div: 9.00am - 19.00pm Diumenges: 10h - 13:30

Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport