Com a cristians evangèlics, acceptem la revelació del Déu únic en tres persones (Pare, Fill i Esperit Sant) donada en les Escriptures de l’Antic Testament i del Nou Testament, i confessem la fe històrica de l’Evangeli que es proclama en les seves pàgines.

Afirmem, així, les doctrines que considerem decisives per comprendre la fe i que han d’expressar-se en amor, en el silenci cristià pràctic i en la proclamació de l’Evangeli:

  1. La sobirania i la gràcia de Déu el Pare, Déu el Fill i Déu l’Esperit Sant en la creació, la providència, la revelació, la redempció i el judici final.
  2. La divina inspiració de la Sagrada Escriptura, la seva credibilitat plena i la seva suprema autoritat en tot el que afecta la fe i la conducta.
  3. El pecat universal i la culpabilitat que l’home caigut que ocasiona l’ira de Déu i la condemnació.
  4. El sacrifici vicari del Fill de Déu encarnat, únic fonament suficient de redempció de la culpabilitat i del poder del pecat, així com de les seves conseqüències.
  5. La justificació del pecador només per la gràcia de Déu, mitjançant la fe en Crist crucificat i ressucitat d’entre els morts.
  6. L’obra de Déu i l’Esperit Sant que il·lumina, regenera, mora en el creient i el santifica.
  7. El sacerdoci de tots els creients que, en la unitat de l’Esperit Sant, constitueix l’Església universal, el cos, el cap del qual és Crist, compromesos per manament del seu Senyor a la proclamació de l’Evangeli en tot el món i al servei d’amor en el si de la societat.
  8. L’esperança del retorn visible del nostre Senyor Jesucrist en poder i glòria, la resurrecció dels morts i la consumació del Regne de Déu.

Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport