Què és el Baptisme?

El Baptisme és una ordenança que té un significat profund tant per a la persona que es bateja com per a la congregació en el seu conjunt. En ser batejats, estem reclamant una identitat amb la gran família de fe i ens unim a la comunitat de creients en Crist. Cada vegada que veiem algú batejar-se, és un recordatori del nostre compromís amb Déu i la nostra unió com a comunitat de fe.

A l'Església Evangèlica UNIDA de Terrassa, creiem que el baptisme és un acte d'obediència a la voluntat de Déu i una expressió de fe en Jesucrist. El baptisme simbolitza el rentat dels pecats i la purificació del creient, així com el seu compromís públic de seguir a Jesucrist. És un moment important en la vida de qualsevol creient, on renunciem a les nostres vides anteriors, als nostres desitjos i ambicions egoistes, i assumim la vida que Déu ens crida a viure.

Com la comunió (El Sant Sopar), el baptisme és un servei commemoratiu que ens recorda el nostre compromís amb Déu i la nostra unió com a comunitat de fe. Cada vegada que veiem algú batejar-se, recordem el nostre propi baptisme i ens comprometem a ajudar a aquest nou membre de la nostra comunitat a créixer en la seva fe. És un acte individual, però també és una part important de la vida de la comunitat de creients en Crist.

Si estàs interessat a ser batejat, et convidem a parlar amb els nostres pastors per a discutir més detalls i programar una data per al baptisme. Recorda que el baptisme no és un requisit per a la salvació, però és una part important de la vida d'un creient i una oportunitat per expressar públicament la teva fe en Crist.