Què és el Sant Sopar?

El Sant Sopar, també conegut com la Comunió, és un acte important per a la comunitat cristiana. És un moment en què recordem la mort de Jesucrist a través de la representació simbòlica del pa i el vi, que simbolitzen el cos i la sang de Crist.

A l'Església Evangèlica UNIDA de Terrassa, celebrem el Sant Sopar regularment per recordar el gran amor de Déu per nosaltres i per renovar la nostra relació amb Ell. En participar en aquest acte, som recordats que Crist va morir per nosaltres i que el seu sacrifici ens ha donat accés a la salvació i a la vida eterna.

El Sant Sopar també ens recorda la nostra unió com a comunitat de fe. Al compartir el pa i el vi, ens unim com a cos de Crist i celebrem la nostra identitat com a fills de Déu. Com a tal, és una ocasió per compartir i sentir la presència de Déu en la nostra vida i en la vida de la nostra comunitat.

Així que, si ets un creient que desitja expressar la teva fe i unir-te a la comunitat de creients en Crist, t'animem a participar en el Sant Sopar. És un moment de reflexió, oració i renovació de la teva fe en Déu i en la comunitat de creients. I si tens qualsevol pregunta o vols més informació sobre el Sant Sopar o altres aspectes de la nostra fe, si us plau, parla amb el nostre pastor, que estarà encantat d'ajudar-te.