Què és un ministeri?

En el context de l'església, un ministeri és una oportunitat per als membres de la congregació per servir i fer la diferència en el món que els envolta. Com a cristians, estem cridats a seguir l'exemple de Jesús i dedicar les nostres vides a servir als altres. El ministeri és una manera pràctica de fer-ho.

Hi ha molts tipus diferents de ministeris en què les persones poden participar. Alguns ministeris estan relacionats amb la música o la predicació, mentre que altres es centren en ajudar als necessitats o suport emocional a altres membres de l'església. Sigui quin sigui el tipus de ministeri en què participem, l'objectiu final és ajudar a les persones a créixer en la seva fe i a connectar-se amb Déu.

En moltes esglésies, els membres de la congregació són animats a buscar activament oportunitats de ministeri i a connectar amb altres membres que també estan involucrats en aquesta tasca. A través del ministeri, podem mostrar l'amor de Crist al món i fer una diferència significativa en la vida de les persones.