[accordions][accordion title=”Crisi material”]
Perdre una feina ens pot abocar a passar per situacions de crisi i temor davant què ens espera en un futur, però bàsicament per necessitats econòmica, materials. Poden ser situacions temporals a les que cal buscar solucions per sortir-ne i tornar a l’estabilitat anterior. Mentrestant, però, necessitem cobrir necessitats bàsiques com l’aliment o l’habitatge.
[/accordion][accordion title=”Dol”]
La vida està formada per pèrdues constants: la familia, la salut, la feina. Cada pèrdua necessita elaborar el seu propi dol, el seu propi procés d’acceptació i saber mirar endavant convisquent amb una nova realitat. Les nostres crisis no van sempre vinculades a la mort d’algú que estimem, sinó a situacions molt més quotidianes com la pèrdua de la salut per una malaltia, de la parella per una separació, de la feina o dels fills que s’independitzen. Déu també hi té alguna cosa a dir, i a través del consell pastoral o de les activitats que proposem, la podem arribar a conèixer.
[/accordion][accordion title=”Parella”]
Conviure en parella equival a rebre, però també a donar. Cal preparar-se per al matrimoni, entenent i coneixent tot allò vinculat a l’altra persona, des dels seus propis pares fins a la forma de ser i de relacionar-se. Parella vol dir un reajustament constant, i quan aquest grinyola pot ser necessari l’ajut d’algú capaç d’aconsellar. Et fa falta aquest ajut? Estàs passant per una situació de crisi que creus que encara es pot salvar? Des de l’Església, podem ajudar-te.
[/accordion][accordion title=”Familia”]
Creiem en la família. Tots en tenim, i en necessitem, una, però la mateixa convivència capaç d’aportar estabilitat i felicitat, també genera problemes i situacions de conflicte per a les que cal buscar solucions i formes d’afrontar-les.
[/accordion][accordion title=”Fills”]
Tenir-los és un dels grans miracles que podem viure. Volem que creixin sans i es converteixin en persones responsables i amb un futur ben orientat, però aquest camí passa per proves sovint complicades, agreujades per diferents formes d’entendre la vida. Cada etapa, des de la presència d’un bebè a casa fins a les dificultats de l’adolescència, necessita els seus ajustaments i, perquè no, ajuts d’altres persones.
[/accordion][accordion title=”Persones separades”]
No totes les crisis es poden superar i al nostre voltant cada vegada trobem més persones separades, moltes amb fills, i pares o mares solters. Es tracta, doncs, de tirar endavant una familia amb una estructura molt diferent a la que haviem viscut fins llavors i d’afrontar etapes noves, amb reptes i conflictes, molts d’ells interiors, que no coneixiem. Si et trobes en alguna d’aquestes situacions, el nostre consell et pot ser d’utilitat.
[/accordion][/accordions]

Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport