Déu és el senyor de les segones oportunitats

Déu és el senyor  de les segones oportunitats

“El missatge de Jesús és de benedicció. Déu es manifesta a la nostra vida desenvolupant el caràcter de Crist, tot i que seguim sent temptats”.

[blockquote cite=”Mateo 5:8″] “feliços els nets de cor, ells veuran Déu”[/blockquote]
Déu és la font de tota felicitat. La veritable felicitat és conèixer Déu, viure en comunió amb Ell i complir els seus preceptes. Cal netejar el cor, el centre de la nostra personalitat. Un cor net no té impureses, però tots en tenim, tots som pecadors.
Déu no ens demana que ho fem públic. El pecat rossega, ens fa presoners, ens separa de Déu. Si volem ser lliures hem de ser sincers amb nosaltres, amb Déu i amb els demés. Déu no construeix barreres, Déu construeix ponts. Jesús no va esperar a morir a que estiguéssim nets. La neteja és regal de la gràcia de Déu. El missatge de Jesús comença a dins i surt fora. Déu és el senyor de les segones oportunitats.”

Yolanda Santolaria
Predicació del 23 d’octubre

Comparteix
Comenta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *


Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport