Joves

Com a Ministeri Juvenil de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa som una familia de deixebles de Jesús que vol que t’involucris activament en les nostres activitats regulars amb nens, joves i adolescents.

¿Quin és el nostre propòsit?

El Ministeri Juvenil existeix per:

  • Arribar a nens i nenes, pre-adolescents, adolescents i joves que no coneixen a Déu – Evangelització
  • Ajudar a que es Relacionin amb altres cristians – Comunitat
  • Guiar-los en el creixement integral – Discipulat
  • Ajudar-los a descobrir els seus dons i ministeri – Ministeris
  • Ensenyar-los a honrar a Déu amb les seves vides. – Adoració

Qué fem?

Tenim diferents activitats setmanals i algunes mensuals!

Friday’s

Les nostres trobades són molt animades, amb molta lloança, estudi de la Paraula i un temps especial de comunió. Tenen lloc cada setmana a la UNIDA. ¡Si tens entre 8 i 18 anys aquesta activitat és per tu! T’esperem cada divendres a les 19:00!

Familia de Joves +18

Lloem al Senyor, fem un estudi profund de la Bíblia, i fem familia amb joves majors de 18 anys! Algun dia sortim a menjar fora tots junts!
Surt del sofà i vine a lloar a Déu amb nosaltres!

Grups petits d’estudi bìblic

No sempre és fàcil conèixer cadascú dels joves i adolescents, per això tenim els grups més reduïts  amb diferents horaris durant la setmana, o el dissabte. És una forma fàcil de conèixer millor altres persones! Si estàs interessat en fer part d’un grup petit, contacta amb nosaltres!

Xarxes Socials

Sabem que el jovent està totalment inmers en les xarxes socials, per això  publiquem tot lo que passa per aqui a les xarxes socials i aixì també estem més a prop teu!

Segueix-nos a l’Instagram, Facebook, Twitter i Youtube!

Contacte

Pots parlar amb nosaltres mitjançant l’email joves@unida.es o pel telèfon 937 88 16 61.  Si prefereixes visitar-nos, estem aquí a l’Avinguda Bèjar, 299, de 9:00 a 15:00h.

 

No t’ho perdis! Estem aquí i també volem ser la teva famìlia!

group

Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport