Joves

Com a Ministeri Juvenil de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa som una família de deixebles de Jesús que vol que t’involucris activament en les nostres activitats regulars amb infants, joves i adolescents.

Segueix llegint per saber més sobre aquest ministeri!

Joves

Quin és el nostre propòsit?

El Ministeri Juvenil existeix per:

  • Arribar a nens i nenes, pre-adolescents, adolescents i joves que no coneixen a Déu – Evangelització
  • Ajudar a que es relacionin amb altres cristians – Comunitat
  • Guiar-los en el creixement integral – Discipulat
  • Ajudar-los a descobrir els seus dons i ministeri – Ministeris
  • Ensenyar-los a honrar a Déu amb les seves vides. – Adoració

Què fem?

Tenim diferents activitats setmanals i algunes mensuals!

Fridays
Les nostres trobades són molt animades, amb molta lloança, estudi de la Paraula i un temps especial de comunió. Tenen lloc cada setmana a la UNIDA. Si tens entre 8 i 18 anys aquesta activitat és per tu! T’esperem cada divendres a les 19:00h!

Família de Joves +18
Lloem al Senyor, fem un estudi profund de la Bíblia i fem família amb joves majors de 18 anys! Algun dia sortim a menjar fora tots junts! Surt del sofà i vine a lloar a Déu amb nosaltres!

Grups petits d’estudi bíblic
No sempre és fàcil conèixer cadascú dels joves i adolescents, per això tenim els grups més reduïts  amb diferents horaris durant la setmana o el dissabte. És una forma fàcil de conèixer millor a altres persones! Si estàs interessat en fer part d’un grup petit, contacta amb nosaltres!

Ministeri Esportiu

A més dels nostres esdeveniments habituals, també tenim un Ministeri Esportiu, un projecte d'esports des del Ministeri de Joves, per joves a partir dels 12 anys. Amb un compromís amb l'activitat física, la diversió i la formació de valors, juntament amb la Fundació Goel oferim una varietat d'esports setmanals:

Cada setmana tenim els següents esports:

  • Futbol – Cada dilluns de 19:00 a 21.
  • Vòlei +18 anys – Cada dimarts a les 21:00
  • Futbol – Cada dimecres de 19:00.
  • Multiesports – Cada dijous de 18:30 a 20:30.

A més, de tant en tant, també organitzem esdeveniments especials sota el nom de Relaciona'T "Fem Esports" els dissabtes a les 18:00. Uneix-te a nosaltres per gaudir de l'acció esportiva i créixer en comunitat. Pots trobar les dates d'aquests esdeveniments al calendari d'activitats que hi ha al final d'aquesta pàgina.

Xarxes Socials
Sabem que el jovent està totalment inmers en les xarxes socials, per això  publiquem tot el que passa per aquí a les xarxes socials i així també estem més a prop teu!

Segueix-nos a l’InstagramFacebookTwitter i Youtube!

Contacte
Pots parlar amb nosaltres mitjançant l’email joves@unida.es o pel telèfon 937881661. Si prefereixes visitar-nos, estem aquí a l’Avinguda Bèjar, 299, de 9:00 a 15:00h.

No t’ho perdis! Estem aquí i també volem ser la teva família!

Calendari d'activitats 2023-2024

Descarregar Calendari en PDF

Campament de Setmana Santa 2024

Estem emocionats d'anunciar el nostre Campament de Setmana Santa! Una oportunitat única per a joves d'aprofundir en la seva fe i gaudir d'una experiència inoblidable. Trobaràs més informació i com inscriure't visitant www.unida.es/joves/campament. No et perdis aquesta experiència transformadora!