Fem memoria de com Déu intervé

Fem memoria de com Déu intervé

“per això us dic: no us preocupeu per la vostra vida”
Mateu 6:25
Déu vol que visquem en llibertat, en plenitud. Tenim càrregues que ens impedeixen el creixement en Jesús. Déu ens ha donat la sortida.És normal i sa estar preocupats, però no en excés. Qui no es preocupa pels fills, la parella o els amics? És excessiva quan ens bloqueja, ens obessiona o ens treu el son.

La por és la creença d’allò que no volem que passi.

Els deixebles de Jesús també van experimentar la por. A la Bíblia se’ns insta a no témer perquè donar-hi voltes no ajuda; ocupa la nostra ment i no ens centrem en Déu, som vulnerables, presa fácil. Què fem si la por ens bloqueja?:
1- Acudir a Déu en pregària
2- Presentar peticions
3- Acudir-hi en acció de gràcies

Déu ens acompanya cada dia, l’hem d’experimentar i conèixer. Deixem les oracions repetitives i aprenem a deixar peticions concretes als seus peus. Confiar en Jesús és fruit de l’aprenentatge. Fem un recull de les benediccions de Déu, fem memòria de com Déu intervé. Hem de donar gràcies per Déu mateix, perquè sabem que és al nostre costat. No tenim garantida la resposta que volem, però sí que som a les seves mans. Déu fa miracles cada dia, però també intervé utilitzant altres persones. Déu ens proveeix, però no ens eximeix de responsabilitat.”

Predicació del 18 de març
Lydia González

Comparteix
Comenta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *


Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport