Let God do

Let God do

Una frase que pot ser que hagis sentit o llegit alguna vegada, però, t’has parat a pensar en el que realment significa?

Confies?

Realment ho deixem tot en mans de Déu, confiem en la seva bondat, en els seus temps, i en què Ell vol el millor per nosaltres?

Ho sé, molt fàcil de dir, però no tant de fer. Especialment, si ets una persona que, com a mi, t’agrada tenir les coses sota control.

Necessito ajuda

Perquè deixar les coses en mans de Déu significa acceptar que nosaltres no som capaços d’arribar a tot arreu, que necessitem l’ajuda d’algú altre. I siguem sincers, a tots ens costa demanar ajuda, qui més qui menys, perquè no ens agrada reconèixer que no podem amb tot.

Però no et sembla que és una gran alliberació fer aquesta afirmació? NECESSITO AJUDA.

En algun moment o altre la necessitaràs. Perquè som humans, imperfectes i amb limitacions. I en el moment que entenem això i acceptem l’ajuda no només d’altres persones, sinó de Déu, ens podrem treure una càrrega de sobre i començar a descansar en la seva gràcia.

Deixa’t portar

Però deixar les coses en mans de Déu no significa només acceptar la seva ajuda per allò que ens interessa, sinó deixar que Ell prengui el control de les nostres vides i que ens porti a llocs sovint inexplorats.

Hi ha bellesa en deixar-se portar per Déu, perquè sabem que ens portarà a llocs que seran de creixement per nosaltres.

Així que deixem que Déu faci a les nostres vides, deixem que obri portes —i també que les tanqui quan convingui— i tinguem la valentia d’entrar per aquestes portes. 

Encara que moltes vegades no veiem els resultats immediats de certes decisions o situacions, gaudim del viatge, i agraïm a Déu que faci camí al nostre costat.

Comentaris