Si no hi ha confessió, no hi pot haver transformació

Si no hi ha confessió, no hi pot haver transformació

“La Bíblia no ens presenta sans perfectes, sinó persones que com tu i jo ens passem la vida lluitant amb nosaltres, amb els altres i amb Déu”.

[blockquote cite=”Mateo 5:6″] “feliços els qui tenen fam i set de justícia, perquè seran sadollats”[/blockquote]
Per arribar a la transformació necessites fer tot el procés: Jacob va néixer agafat del peu del seu germà bessó. El seu nom vol dir trampós. Va comprar la progenitura, va fugir, va fer trampa al seu sogre i es va haver d’enfrontar al seu germà. Déu li havia donat la promesa abans de néixer, però ell va passar mitja vida reptant a Déu fins que va haver de lluitar cara a cara amb Ell.
Quan estàs en conflicte amb les persones potser és que has de canviar alguna cosa en la teva vida. Tots fugim davant el conflicte: per cames, fent veure que no passa res, deixant de relacionar-te amb algú, fer-te la víctima o pensar que la culpa és dels altres.
Els conflictes que podem tenir amb els altres són un símptoma dels problemes amb Déu. No acabem de creure que Déu té esperança per la nostra vida. Ho volem resoldre com Jacob, fugint.
En el camí de sanitat, Déu ens porta a confessar qui sóc i amb què estic lluitant a la meva vida. Hem de ser honestos amb nosaltres i amb Ell. La Gràcia et cobreix, tens vida eterna, però no vol dir que hagis crescut ni madurat les teves ferides.”

Ruth Giordano
Predicació del 30 d’octubre

Comparteix
Comenta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Sabem que aquest és un moment difícil per a moltes persones de la nostra ciutat i fins i tot dins de la familia de la nostra Església. Com església, volem apropar-nos a tu amb l’amor que ve de Jesucrist. 

Si necessites qualsevol assistència física, espiritual, o emocional com a resultat del brot COVID-19, si us plau fes-nos saber i ens posarem en contacte amb tu.

Necessito suport