Série de predicacions
Poder que transforma
Proper Culte
Diumenge, 1 October
a les 11:00h
Com asssitir
Necessites pregària? No importa al que t'enfrontis, ens encantaria pregar amb tu!

La nostra comunitat

La nostra comunitat és un espai de trobada de gent diversa que comparteixen la fe en el Crist i el seguiment a la seva persona per créixer espiritualment en una relació personal i única amb Déu i poder gestionar tots els àmbits de les nostres vides amb responsabilitat i llibertat. Som una comunitat que volem treballar amb tu per supera-ho i generar una transformació positiva de la societat on vivim.

Educació

Volem proporcionar a la comunitat un ministeri educatiu que comprengui l'ensenyament de les Escriptures, la formació integral de la persona conforme als valors cristians, i la capacitació dels seus membres per a un ministeri significatiu, ajudant-los a descobrir, aplicar i desenvolupar els dons que Déu els ha donat.

Acció Social

La UNIDA vol oferir tant a la pròpia comunitat com a la resta de la societat, tots aquells serveis i programes que puguin servir d'ajuda, suport i orientació a persones, que travessen per situacions personals o familiars difícils, pèrdues d'ocupació, escassetat de recursos, ancianitat… Estarem aquí, per al que calgui!

Next events

September

No s'han trobat resultats

Veure esdeveniments

Publicacions recents

Anar al Blog

El nostre equip

Podcast Setmanal

No perdis l’oportunitat d'escoltar tots els nostres sermons setmanals! Estem amb tu!

podcast
24-09-2023
2023-09-24 - Andreu Dionís - Introducció a la sèrie
Sèrie: Poder que transforma, el fruit de l'Esperit:
--:--
--:--